FashionLive by Ozonmag


Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Hub Events στα Πετράλωνα το Fashion Live, ένα νέο project , από το πάντα καινοτόμο περιοδικό Ozon. Το Fashion Live είναι ένα ολοήμερο εργαστήριο, όπου δίνεται η ευκαιρία σε νέα παιδιά από τον χώρο της μόδας, όπως φωτογράφοι, στυλίστες, make-up and hair artists, να δημιουργήσουν το δικό τους fashion editorial, το οποίο στην συνέχεια θα προστεθεί στο περιοδικό Ozon.
Σε συνεργασία με τα παγκοσμίως γνωστά brands, Lee, Wrangler, Vans, WeSc και Adidas Originals, οι συμμετέχοντες ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις φωτογραφίσεις και το styling των μοντέλων. Το FashionLover ήταν εκεί, καθʼόλη την διάρκεια της διαδικασίας, με μια κάμερα στο χέρι, καταγράφοντας την κάθε στιγμή.
 Οι αγαπημένες μας fashion bloggers από το Life in Athens, Life full of Fashion και OhSoChic μίλησαν για το fashion blogging στην Ελλάδα, την καθημερινότητά τους και την τροπή που έχουν πάρει οι ζωές τους από τότε που ξεκίνησαν να "μπλογκάρουν".

Θάλεια Γελαδάκη - Life in Athens
 Έλενα Πάκου - Life full of Fashion
Μαρία Παπαγρηγορίου+Ελένη Στασινοπούλου - Oh So Chic
Μετά από ένα γεμάτο 7ωρο εργασιών, ο πολυχώρος του Hub Events μετατράπηκε σε party stage και παρέα με τις μουσικές του DJ Bad Spencer και την μπύρα Sol διασκεδάσαμε. Βγάλαμε αστείες φωτογραφίες στο photobooth της Adidas Originals και ζηλέψαμε κρυφά αυτούς που φορούσαν 37 νούμερο παπούτσι και κέρδισαν παπούτσια Vans.
Γυρίσαμε σπίτι πλήρως ικανοποιημένοι από το νέο project του Ozon, περιμένοντας την επική συνέχεια.   



Δεν υπάρχουν σχόλια: